dostupan bilo gdje u svijetu

Prava prilika za rast vašeg poslovanja

Postoji mnogo sustava za rezervaciju sporta. Dakle, po čemu se izdvajamo od ostalih? Tenniscall je jedini softver za rezervacije integriran s besplatnom društvenom teniskom aplikacijom za amaterske igrače. Integracija vam omogućuje da bolje komunicirate sa svojim klijentima, potaknete ih da igraju više utakmica, pridruže se društvenim igrama, događanjima, teniskim ligama i turnirima i još mnogo toga. Društveni angažman potaknut će sudjelovanje: vaši klijenti igraju više tenisa u vašem mjestu , a vi zarađujete više novca (više rezerviranih sati, predavanja, prodaja na trgovina ili restoran itd.).


Primajte internetske rezervacije

Postavite kalendare svojih teniskih terena na mrežu i ponudite kupcima mogućnost da ih rezerviraju putem interneta.

Povećajte prihod / zadovoljstvo

Vaši će klijenti igrati više tenisa s besplatna aplikacija za igrače. Svidjet će im se i ti prodati više sati, predavanja itd.

Upravljanje kalendarima putem interneta

Pregledajte i upravljajte kalendarima s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Pristup za više korisnika.

Budite vidljivi, privucite nove klijente

Oglasite svoju tvrtku na Tenniscall-u i pojavite se na vrhu stranica za pretraživanje. Osvojite nove klijente i prodajte više.


ISTRAŽITE TENISKALNI SUSTAV REZERVACIJE

Upravljanje rezervacijama, kalendarom, klijentima itd.

Upravljanje kalendarima

Upravljajte događajima u kalendaru jednim klikom.

Lako, brzo, jednostavno

Izgrađen za teniske klubove, savršeno odgovara vašim potrebama.

Potpuno prilagodljiv

Odaberite model cijene. Tenniscall odgovara vašem poslovanju.

Pametna cijena terena

Jedini softver za rezervacije u kombinaciji s moći BESPLATNE društvene mreže za tenisače.

Započnite besplatno →

Vaši će klijenti biti zaprepašteni.
Platforma za socijalne rezervacije.

Ne samo sustav rezervacija. Tenniscall društvena aplikacija tjera kupce na igru više tenisa.

Grupe, Lige, Voditelj turnira
Ugrađeni Messenger
Visok angažman / zadovoljstvo
Rezervirano više sati, nove mogućnosti

Započnite besplatno →

"Zahvaljujući Tenniscall ligi prodali smo 66 dodatnih sati rada između svibnja i lipnja i stekli smo 3 nova člana kluba."
Daniele Bianchi, glavni trener @ STECAT

Pronađite plan koji je savršen za vas.

Otključajte čaroliju, besplatno je.

Starter

Uključite sve što vam je potrebno u početni plan. Kalendari, rezervacije, klijenti, resursi. 100% BESPLATNO!

BESPLATNO zauvijek (*)

Online rezervacije
Kalendari teniskog terena
Podaci o klijentima
Voditelj lige / turnira
Osnovno izvještavanje

Početno postavljanje računa
Besplatna tehnička podrška
Voditelj računa
Isprobaj besplatno

Pro

Nabavite "Starter" plan plus e-novčanik i mrežna plaćanja. Neka vaši klijenti unaprijed plate rezervacije.

$7 / court / mjesec (*)

Sve značajke Starter, plus ..
Virtualni novčanik
Mrežna plaćanja

Početno postavljanje računa
Besplatna tehnička podrška
Voditelj računa
Dolazi uskoro

Pro Plus

Nabavite sve značajke Pro plana plus CRM alati i Analytics. Povećajte svoje prihode!

$12 / court / mjesec (*)

Sve Pro značajke, plus ...
CRM alati
Analitika i uvidi
Napredna izvješća

Početno postavljanje računa
Besplatna tehnička podrška
Voditelj računa
Dolazi uskoro
(*) Nema skrivenih naknada, nema ugovora, nije potrebna kreditna kartica, otkažite bilo kada.

Još uvijek imate pitanja?

P: Rezervacije radimo izvan mreže (telefon, WhatsApp itd.). Zašto bismo trebali prijeći na internetski sustav rezervacija?

O: Postoji toliko dobrih razloga za upravljanje kalendarima na mreži i primanje rezervacija na mreži. Popis je beskrajan, ali želimo da razmislite o ove tri ključne prednosti:

1. zaradite više novca!

Tenniscall vam pomaže zaraditi više novca na 3 načina. Prvo, dodavanje sustava rezervacija znači da će vaši kupci moći pregledavati kalendare teniskih terena putem interneta i odmah izvršiti rezervaciju kad vide dostupan utor. Vaš će se kalendar lako napuniti. Drugo, društvene značajke aplikacije Tenniscall potaknut će sudjelovanje. Vaši će kupci igrati više tenisa. To znači više rezerviranih sati, ali i više lekcija, hrane i pića, prodaje u trgovinama itd. Kao sekundarni učinak više ljudi na vašem mjestu. Treće, dok oglašavate svoju tvrtku na Tenniscall-u, dobit ćete prioritetni pregled pretraživanja teniskih terena u vašem gradu. To će privući nove ljude i pomoći vam u prodaji novih članstava s puno novih poslovnih mogućnosti.

2. radite manje!

Tenniscall softver blagoslov je za svakoga tko radi u administraciji i na recepciji (pa čak i za trenere). Vaše će osoblje jednostavnim klikom moći dodavati, mijenjati, brisati kalendarske događaje. Promjene se ažuriraju u stvarnom vremenu. Uređivanja koja je izvršio jedan korisnik trenutno se dijele s bilo kim u vašoj organizaciji. Puno će procesa biti automatizirano: obavijesti o rezervacijama, otkazivanja, promjene rezervacija itd. Ako je potrebno, naš će softver također automatski dostavljati obavijesti osoblju i igračima kada se rezervacija potvrdi, otkaže ili izmijeni. I mnogo više. Vrijeme koje vaša cijela organizacija troši na obradu podataka vezanih uz kalendar dramatično će se smanjiti, a vaše će se osoblje usredotočiti na svoje osnovne aktivnosti. Također ćete zaboraviti riješiti uobičajene administrativne probleme poput prekomjernog broja rezervacija, prekoračenja ograničenja rezervacije, podjele cijena za suradnike / nesaradnike i još mnogo toga. Naš softver sve to radi automatski (sprječavanje dvostruke rezervacije itd.).

3. obradujte svoje klijente!

Nudeći svojim klijentima mrežni sustav rezerviranja i besplatnu mobilnu aplikaciju, samo ćete ih usrećiti. Napokon mogu upoznati druge članove kluba, razgovarati međusobno, dogovoriti udarne sesije, utakmice ili čak prijateljska natjecanja poput teniskih liga i turnira. Tenniscall je društvena teniska aplikacija o kojoj su oduvijek sanjali. To znači da će vaši klijenti biti sretniji. Iskoristit ćete visoku stopu zadržavanja kupaca jer vaši klijenti osjećaju da sudjeluju u jačoj teniskoj zajednici.


P: Već koristimo internetski sustav rezervacija, zašto bismo se mijenjali?

O: Postoji nekoliko dobrih razloga za korištenje softvera Tenniscall iz ostalih rješenja za internetske rezervacije, ali evo pet naših glavnih razloga:

1. Prvi dobar razlog ... Tenniscall je BESPLATAN. ​​

Pa .. teško je nadmašiti besplatnu uslugu po cijeni. Unatoč tome što smo puno stavili na stol, naša softverska licenca je neograničena i besplatna. Starter plan uključuje sve standardne značajke plus tehničku podršku, višejezičnu podršku i prilagodbu mobilnog uređaja.

2. Specijalizirani smo samo za tenis.

Za razliku od ostalih rješenja za rezervacije više sportova, Tenniscall je posebno dizajniran da odgovori na poslovne potrebe teniskih terena bilo koje veličine i vrste. Tenniscall je izuzetno jednostavan za upotrebu i lako se integrira s drugim softverskim rješenjima u vašoj tvrtki (za računovodstvo itd.). Razmišljali smo o svemu: internetske rezervacije, kalendari, cijene, upravljanje kupcima i još mnogo toga. Softver Tenniscall proizvode vlasnici teniskih klubova za vlasnike teniskih klubova. Razumijemo što vam treba.

3. Tenniscall Software jedini je sustav rezervacija integriran s besplatnom društvenom teniskom aplikacijom.

To dovodi do većeg angažmana vaših klijenata (oni će igrati više tenisa i trošiti više novca na vašem mjestu). Integracija s aplikacijom za društveni tenis potiče sudjelovanje i prihode. Koristit ćete cijeli niz besplatnih usluga, poput teniske lige i voditelja turnira, ugrađenog glasnika, voditelja teniskih grupa i još mnogo toga da biste ostali povezani sa svojom publikom.

4. Vaša se tvrtka oglašava besplatno u aplikaciji Tenniscall za igrače.

Jednostavnim riječima, dobit ćete nove klijente iz aplikacije. Na primjer, ako imate otvorenu ustanovu, bilo tko iz aplikacije Tenniscall moći će vam pristupiti vašoj stranici i rezervirati svoje teniske terene (ili se raspitati o vašim uslugama). Vaš teniski centar imat će prioritet u našoj aplikaciji. Čak i ako se bavite samo članovima, vaše će se mjesto za tenis i dalje oglašavati u aplikaciji, što bi moglo potaknuti upite za nova članstva itd.

5. Tenniscall se može koristiti zajedno s bilo kojim softverom (CRM / billing / ERP / itd.).

Ne brinite ako za naplatu, CRM ili općenito upravljanje tvrtkom koristite drugi softver. Možete samo zadržati ono što imate i dodati Tenniscall na vrh. Tenniscall se lako može uklopiti u vaše poslovanje i može se paralelno koristiti kao sustav upravljanja kalendarom / rezervacijama.


P: Kako mogu iskoristiti značajku teniskih liga i turnira?

O: Kao što svi znamo, prijateljska natjecanja potiču sudjelovanje! Kao vlasnik tvrtke možete uspostaviti prijateljsku Tenniscall ligu (ili turnir) putem aplikacije Tenniscall (mečevi koji se igraju na vašem mjestu u određenom roku) i pozvati svoje klijente da sudjeluju. Možete grupirati klijente prema razini vještina kako biste natjecanje učinili zabavnijim za sve. Vaši će se kupci poticati da se redovito igraju, a time će rezervirati više sati na terenu. Moći će međusobno slati izazove, upoznavati nove članove i igrati više utakmica, poboljšati svoju igru i više se angažirati. Zdravo natjecateljsko okruženje s druge strane znači više mogućnosti za prodaju privatnih predavanja i drugih usluga. Na primjer, ako je jedan od vaših ligaških igrača izgubio nekoliko mečeva zbog klimavog bekhenda, mogao bi odlučiti uzeti neke privatne satove kod jednog od vaših trenera. Pozitivni učinci povećanog sudjelovanja beskrajni su zahvaljujući softveru Tenniscall. Prilike za veće sudjelovanje su beskrajne.

P: Želim dobiti sustav rezervacija bez menadžera liga i turnira. Mogu li?

O: Sigurno možeš. Značajka Lige i turniri besplatan je dodatak, ali ne trebate ga koristiti.

P: Mogu li drugi korisnici Tenniscall-a rezervirati moje teniske terene?

O: Ako dopustite igračima koji nisu suradnici da rezerviraju vaše teniske terene, da, bilo koji korisnik Tenniscall-a moći će rezervirati teren u vašem objektu. Tenniscall je zajednica koja brzo raste i ima više od 30 000 korisnika širom svijeta. Vaš teniski centar imat će prioritet u našoj aplikaciji i moći ćete oglašavati svoje usluge brzo rastućoj publici.

P: Mogu li vidjeti Tenniscall Software u akciji prije prijave?

O: Naravno, možeš. Samo pošaljite ovaj obrazac i jedan od naši će vas predstavnici kontaktirati za manje od 24 sata kako bismo dogovorili datum / vrijeme za demonstraciju uživo.

P: Želim se prijaviti. Kako započeti?

Sjajno, to je pametan izbor! Da biste započeli s BESPLATNIM početnim paketom, samo pošaljite ovaj obrazac . Potrebna je minuta. Jedan od naših predstavnika odmah će vas kontaktirati i voditi kroz postavljanje vašeg računa. Postavljanje traje doslovno 10-15 minuta, a provest će se putem internetskog sastanka (skype / zoom) u načinu dijeljenja zaslona.

RASTITE SVOJE POSLOVO I DOĐITE NOVE KLIJENTE S TENISCALLOM

Prijavite se na Tenniscall sustav rezervacija, dodajte svoje terene i pripremite se za promjenu! Ne samo vaši kupci, već i svi iz aplikacije Tenniscall mogu rezervirati vaše terene putem interneta jer u našoj aplikaciji dobiju prioritetni pogled. Uživajte u čitavom nizu nevjerojatnih značajki: lige, grupe, turniri, ugrađeni messenger i još mnogo toga.

Mačke